Exclusieve totaalprojecten, van ontwerp tot realisatie

 

Jef Peeters Bouw & Renovatie is gespecialiseerd in de totaalafwerking van exclusieve projecten. Naast kwalitatieve interieur afwerking en totaalrenovaties worden ook nieuwbouwwoningen, aanpassingen aan de interne draagstructuur of een aanbouw ter uitbreiding van het bestaande gebouw gerealiseerd.

Door een ruim aanbod aan diensten kunnen wij een totaalpakket bieden. Als totaalaannemer nemen we de volledige coördinatie in handen zodat de klant één aanspreekpunt heeft. Dit zorgt voor steeds een duidelijk overzicht qua planning en transparante communicatie. Van voorontwerp tot realisatie en oplevering wordt de klant meegenomen doorheen een zorgeloze bouwbeleving. Van appartement tot villa, van kantoor tot praktijk; elk project wordt behandeld met de grootste zorg en oog voor kwaliteit. Respect voor timing en duidelijke communicatie wordt steeds hoog in het vaandel gedragen.

Kwalitatieve totaalrenovatie

Is uw woning of werkomgeving na enkele jaren aan vernieuwing toe? Of heeft u een oude woning gekocht die volledig vernieuwd moet worden?

Jef Peeters Bouw & Renovatie is specialist in kwalitatieve totaalrenovatie.

Met onze kennis en ervaring gaan wij graag de volgende uitdagingen aan:

 • Het meeste halen uit de bestaande structuur
 • Behouden van karaktervolle elementen
 • Anticiperen op eventuele verborgen gebreken
 • Isoleren volgens de recentste energienormen
 • Aanpassen of uitbreiden van de bestaande structuur
 • Interieurafwerking met oog voor detail en kwaliteit

Interieurontwerp

Op zoek naar een uniek ontwerp?

Ons interieurteam werkt graag een ontwerp op maat uit volgens uw wensen, of begeleidt u bij het kiezen van de gewenste materialen en de uiteindelijke inrichting.
Naast het advies over esthetiek, materialen en de laatste trends, kijken we hoe het interieur op de meest praktische en duurzame wijze kan worden gecreëerd.

 

Onze werkwijze:

 • Opmeten van de ruimte
 • Digitaal in kaart brengen van bestaande toestand
 • Gedetailleerde bespreking het nieuwe concept, inclusief advies omtrent afwerkingen, materialen, verlichting en kleuren
 • Uitwerken van het interieur en plannen op maat
 • Bijsturen van de plannen waar nodig na uitvoerig overleg
 • Uitvoering en coördinatie van het project tot een exclusief eindresultaat

Woningbouw

Van renovatie tot nieuwbouw

Bouwplannen?

Naast kwalitatieve interieurafwerking en totaalrenovaties realiseert Jef Peeters Bouw & Renovatie ook nieuwbouwwoningen. Met de nodige technische expertise en kennis in huis verzorgen wij de volledige coördinatie, planning en projectopvolging. Geen verschillende aannemers en planningen waarmee rekening gehouden moet worden, het volledige project kan aan ons worden toevertrouwd.

 

Bestaande woning uitbreiden?

Er zit soms meer potentieel in een woning dan je denkt. Het open trekken van de ruimtes door aanpassing van de interne draagstructuur of een aanbouw ter uitbreiding van het gebouw kunnen een wereld van verschil maken. Onze interieurontwerpers zitten graag samen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en samen een ontwerp te maken, rekening houdende met de originele structuur, de gewenste architectuur en de omgeving.

Maatwerk

Interieurafwerking op maat?

Jef Peeters Bouw en Renovatie verzorgt de plaatsing van zowel klein als groot maatwerk. Denk hierbij aan de keuken -en badkamermeubels, ingewerkte kasten, opvullen van nissen met legplanken of kasten, bureaus, (onthaal)toog, etc. Door af te stappen van standaard modellen, kan elke vierkante meter optimaal benut worden.

Met de hulp van onze eigen interieurarchitecten kan het binnenschrijnwerk persoonlijk op maat worden ontworpen met oog voor detail, materialen, prakticiteit en het nodige advies voor de look en feel van het interieur. Op deze manier wordt uw woning een eigen persoonlijke thuis.

 

Daarnaast voorzien wij in de plaatsing van verschillende soorten binnendeuren. Gaande van een blokkaderdeur met al dan niet een schaduwvoeg, een volledig in het muurvlak ingewerkte deurkader, een pivotdeur, metalen binnendeuren tot schuifdeuren in verschillende materialen. De deuren worden perfect mee ingewerkt en worden mooi aangesloten op de plinten zodat zij één geheel vormen met de ruimte.

Bij het plaatsen van nieuwe vloeren, worden ook de plinten vakkundig geplaatst. Een vals plafond kan gezelligheid creëren, maar is ook handig voor het wegwerken van (indirecte) verlichting, ventilatiebuizen of elektriciteitsleidingen.

 

Wij creëren meer dan een praktische ruimte; wij streven naar een unieke plek om te genieten. Een interieur dat meer is dan de individuele elementen op zich; een ware beleving.

Heeft u een bouw- of verbouwproject?
Laat ons samen bekijken hoe we uw project tot een succes kunnen maken!