Functie

Als specialist in binnenhuisafwerking zijn wij de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en dus volop aan het uitbreiden. Zo zijn wij momenteel op zoek naar iemand die een aansturende rol kan invullen. Als project leider is het uw verantwoordelijkheid bouwprojecten volledig op te volgen van voorbereiding tot oplevering.
Volgende activiteiten zullen behoren tot de dagelijkse job:

– Opstellen van kostenraming en offertes
– Opmaken van de planning in samenspraak met de architect en eventuele onderaannemers
– Communicatie met de klant
– Aansturen van het uitvoerend personeel

Uw profiel

Voor de job zijn we op zoek naar een profiel met de volgende competenties en kenmerken:

– Kan zelfstandig tewerk gaan
– Oog voor kwaliteit
– Probleem oplossend denken
– Sterk in time-management

Kennis en/of ervaring in de bouwsector zijn een pluspunt. Bij voorkeur zijn wij op zoek naar een (interieur)architect, ingenieur of gelijkwaardig door ervaring in de bouwsector, die de uitvoeringsmethodes beheerst en beschikt over product –en materialenkennis.

Organisatie

De onderneming bestaat uit 4 teams, een administratief bediende en de zaakvoerder. De focus van de activiteiten ligt op totaalprojecten waar binnenafwerking van a tot z wordt verzorgd, zowel voor nieuwbouw als renovaties. Hierbij wordt kwaliteit steeds hoog in het vaandel gedragen en bieden wij een uitgebreide service aan de klanten. Ons werkgebied is gelegen over gans het Vlaamse landsgedeelte en de Vlaamse rand rond Brussel.

Voor meer informatie met betrekking tot onze diensten, realisaties, waarden en normen kan u steeds terecht op www.jefpeeters.be

Aanbod

We bieden u een uitdagende job aan waar organisatie, communicatie en een passie voor kwaliteit centraal staan. Verder bieden we u een marktconform salaris aan met – afhankelijk van uw noden – te bespreken extralegale voordelen, flexibele werkuren en eventuele opleidingsmogelijkheden.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen via : info@jefpeeters.be