Bouw – Renovatie – Afwerking op maat
03 Feb 2018

Gezocht: Project leider (m/v)

Functie

Gezien onze groei van de afgelopen jaren zijn wij volop aan het uitbreiden. Zo zijn wij naast uitvoerend personeel op zoek naar iemand die een aansturende rol kan invullen. Als project leider staat u mee in voor het dagelijks management en is het uw verantwoordelijkheid bouwprojecten volledig op te volgen van voorbereiding tot oplevering.

Volgende activiteiten zullen behoren tot de dagelijkse job:

– Gesprekken met de klant ter aftoetsing van de wensen en verwachtingen
– Opstellen van kostenraming en offertes
– Opmaken van de planning in samenspraak met de architect en eventuele onderaannemers
– Tijdig voorzien van alle bouwmaterialen
– Opvolging van de projecten en toezien dat alles verloopt zoals afgesproken: tijdig, binnen budget en met de hoogste graad van kwaliteit
– Eventuele problemen op een werf opvangen en oplossen
– Zelfstandig aansturen van de uitvoerende teams
– Exploreren van het groeipotentieel binnen de markt

Uw profiel

Voor de job zijn we op zoek naar een profiel met de volgende competenties en kenmerken:

– Assertief en klaar om initiatief te nemen
– Probleem oplossend denken
– Sterk in time-management
– Organisatorisch ingesteld
– Oog voor kwaliteit
– Kan zelfstandig tewerk gaan
– Kennis en/of ervaring in de bouwsector zijn een pluspunt. Bij voorkeur zijn wij op zoek naar een ingenieur, architect of gelijkwaardig door ervaring in de bouwsector, die de uitvoeringsmethodes beheerst en beschikt over een brede product –en materialenkennis.

Organisatie

De onderneming bestaat uit 3 teams, een administratief bediende en de zaakvoerder. De focus van de activiteiten ligt op totaalprojecten waar binnenafwerking van a tot z wordt verzorgd, zowel voor nieuwbouw als renovaties. Hierbij wordt kwaliteit steeds hoog in het vaandel gedragen. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid en opvolging van een bouwproject op ons zodat de klant maar één aanspreekpunt nodig heeft. Ons werkgebied is gelegen over gans het Vlaamse landsgedeelte en de Vlaamse rand rond Brussel.

Voor meer informatie met betrekking tot onze diensten, realisaties, waarden en normen kan u steeds terecht op www.jefpeeters.be

Aanbod

We bieden u een uitdagende job aan, waar probleemoplossend denken, organisatie, innovatie en een passie voor kwaliteit centraal staan. Verder bieden we u een marktconform salaris aan met – afhankelijk van uw noden – te bespreken extralegale voordelen en eventuele opleidingsmogelijkheden.

Wij verwachten uw sollicitatie op : jef@jefpeeters.be

02 Aug 2017

We zijn er weer in gevlogen!

Na een deugddoend bouwverlof is Jef Peeters Renovaties er gisteren weer in gevlogen met verschillende projecten over heel Vlaanderen. Schilderwerken, Gyproc plaatsen, vloer -en tegelwerken, etc. Zowel nieuwbouw als renovatie. Heeft u graag dat wij bij u eens langskomen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de contactpagina op de website!

Jef Peeters camionette 1

Jef Peeters camionette 3

Jef Peeters camionette 2

Jef Peeters camionette 4

31 Jan 2017

Totaalprojecten, onze specialiteit!

Een nieuw fris interieur in 2017? Nieuwbouw of renovatie, Jef Peeters Renovaties doet het allemaal! Wij hebben alles in huis om uw badkamer, keuken, leefruimte of gewoon heel Uw woning nieuw leven in te blazen door onze expertise in vloer -en tegelwerken, Gyproc, algemeen schrijnwerk, bezetting en schilderwerken. Zo kan Jef Peeters Renovaties U een totaalproject aanbieden van A tot Z. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Benieuwd naar onze laatste werken?

Schilderwerken

Publieke renovatie

Gyprocwerken

Bezettingswerken

Badkamer

14 Jul 2016

Welkom op onze nieuwe website!

Na een paar intensieve maanden van projecten, zijn we blij en trots onze gloednieuwe website te kunnen lanceren. Ook online trachten we de professionele lijn van onze diensten door te trekken met een moderne website die voldoet aan de hedendaagse normen van het internet. Volledig geoptimaliseerd voor gebruik op computer, tablet en telefoon vind je onze projecten en diensten op zeer eenvoudige wijze terug.

We hopen dat onze nieuwe website u een goed beeld geeft van onze projecten en diensten. Renoveren is niet zo maar wat klussen, maar is een vak apart. Ons team staat voor u klaar om ook van uw (bouw)project een succes te maken!

Veel (surf)plezier op onze nieuwe website.