Beproefde formule

 

Ieder project verdient onze grootste aandacht, ook het uwe. Maak kennis met ons uitgekiend stappenplan, our road to success bij ieder project. Een beproefde formule die u garandeert dat er geen vertragingen of communicatieproblemen ontstaan tijdens onze samenwerking.

Ontdek hoe we het verschil maken bij Jef Peeters Bouw & Renovatie!


1. Kennismaking

Gedurende een bouwproject werken bouwheer en aannemer voor enkele maanden nauw samen. Om te beginnen is het dus belangrijk dat beide partijen op één lijn zitten qua verwachtingen. De kennismaking voor start der werken is daarom cruciaal zodat wij bij Jef Peeters Bouw en Renovatie er alles aan kunnen doen om er voor de klant een zo aangenaam mogelijke beleveling van te maken.

Een eerste contact plannen we in bij ons op kantoor of ter plaatse om een duidelijk beeld te krijgen van de werken en verwachtingen.


2. Ontwerp

Een interieurarchitect denkt – op vraag van de klant – graag mee over het ontwerp of materiaalkeuzes. Indien er nog geen plannen zijn, komen wij om te beginnen ter plaatse om de ruimte op te meten. Zo kan vanuit de bestaande toestand een nieuw ontwerp worden gemaakt. In overleg worden de plannen en materialen bijgestuurd naar wens van de klant om een ontwerp volledig volgens verwachting en binnen budget te bekomen. Vervolgens worden de gedetailleerde uitvoeringsplannen gemaakt. Tot slot verzorgt de interieurarchitect de volledige coördinatie en opvolging tijdens de uitvoering van het project. Het eindresultaat is een exclusief interieur volledig op maat van de klant.


3. Prijsvoorstel

Aan de hand van de plannen en keuzes van de klant, gaan wij vervolgens aan de slag met het opstellen van een offerte. Deze lichten wij graag persoonlijk toe om de nodige uitleg te geven bij de verschillende onderdelen. Zo kunnen eventueel ook alternatieven materialen worden voorgesteld en besproken.


4. Verloop der werken

Gezien onze specialisatie in totaalaanneming, nemen wij graag de volledig coördinatie, planning en opvolging voor onze rekening.

Voordelen:

  • Eén aanspreekpunt voor de klant
  • Planning kan zo efficiënt mogelijk worden gemaakt zodat duurtijd beperkt kan worden
  • Klant moet zich geen zorgen maken over eventuele problemen

Tijdens de werken wordt de klant uiteraard op de hoogte gehouden van het verloop van het project en de verdere planning. Een vaste werfcoördinator waakt over de dagelijkse uitvoering en geleverde kwaliteit. We leveren niets op voor we zelf 100% tevreden zijn over het resultaat.


5. Service

Het doel van Jef Peeters Bouw en Renovatie is aan te tonen dat (ver)bouwen op een aangename manier kan. Onze focus is dan ook naast een correct uitvoering ook gericht op service:

  • Tijdig en correcte communicatie
  • Geen verrassingen voor de klant
  • Elke dag de werf proper achterlaten
  • Respecteren van budget en timing
  • Onze poetsvrouw komt na oplevering graag langs om alles nog eens extra grondig te kuisen zodat u zonder zorgen kan genieten van uw nieuwe woning/kantoor.
Heeft u een bouw- of verbouwproject?
Laat ons samen bekijken hoe we uw project tot een succes kunnen maken!