De geschikte partner voor uw totaalproject

 

Gedurende een bouwproject werken bouwheer en aannemer voor enkele maanden nauw samen. Daarom is het belangrijk om vanaf de start de visie, het budget en de stijl af te stemmen en doordacht te werk te gaan.
Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel en daarom kunnen wij niet op elk project ingaan, maar pas vanaf er een match is.

Op basis van het beschikbare budget wordt er bekeken wat de mogelijkheden zijn en op basis daarvan worden plannen gemaakt. Dit onderscheidt ons van anderen.

Wij streven steeds naar een totaalplaatje dat in balans is, met focus op de juiste elementen en beleving.

Helder vanaf de start met een transparant prijsvoorstel

 

Wij starten steeds vanaf een bepaald budget. Naargelang het budget maken wij een gedetailleerde offerte op en niet andersom. Er wordt meer aandacht besteed aan zaken die voor de klant belangrijk zijn.

Het uiteindelijke prijsvoorstel lichten wij graag persoonlijk toe om een duidelijke uitleg te geven bij de verschillende onderdelen. Zo kunnen eventueel ook aanpassingen worden voorgesteld en besproken.

 

 

Een ontwerp met beleving en een efficiënte uitvoering

Na een overeengekomen offerte starten wij met het maken van een ontwerp op maat.

Dit wordt gepresenteerd aan de hand van een presentatiebundel, moodboard, gedetailleerde uitvoeringsplannen en indien gewenst 3D beelden. Doordat de plannen in-house worden gemaakt en het project tot het einde wordt opgevolgd door één aanspreekpunt zorgt dat ervoor dat er vanaf de start van het ontwerp mee nagedacht wordt over de praktische uitvoering. Doordat u niet meer langs een (interieur)architect en aannemer apart moet zorgt dit voor een enorme efficiëntie.

Wij maken een ontwerp voor u vanaf grondplan, interieurplan tot en met afwerkingsplannen. Zo denken wij mee hoe we uw project compleet kunnen maken en een beleving te creëren die helemaal klopt.

We make it happen

 

Tijdens de werken wordt de klant uiteraard op de hoogte gehouden van het verloop van het project en de verdere planning. Een vaste projectcoördinator waakt over de dagelijkse uitvoering en geleverde kwaliteit. We leveren niets op voor we zelf 100% tevreden zijn over het resultaat.

De visie van Jef Peeters Bouw en Renovatie is aan te tonen dat (ver)bouwen op een aangename manier kan. Onze focus is dan ook naast een correct uitvoering, gericht op service:

  • Tijdig en duidelijke communicatie
  • Geen verrassingen voor de klant
  • Respecteren van budget en timing

 

 


Wij helpen u graag bij de realisatie van uw droomproject van A tot Z.
Laat ons samen bekijken hoe we uw interieurproject tot een succes kunnen maken!