Over Jef Peeters Bouw & Renovatie

Als specialist in totaalaannemingen verzorgen wij een volledig project van ontwerp tot coördinatie en uitvoering.
Het is onze missie om onze klant via één enkel aanspreekpunt volledig bij te staan bij de realisatie van zijn of haar woonst, tweede verblijf, kantoor- of praktijkruimte. 

 

 

Onze visie

Ieder individu heeft zijn eigen dagdagelijkse zorgen en bezigheden. We merken dat er vaak tijdsgebrek is bij de klant of architect om een project volledig te organiseren.
We ontlasten de betrokken partijen door de volledige coördinatie en opvolging van het project op ons te nemen. Zo kan (ver)bouwen op een zorgeloze manier verlopen

We bundelen onze kennis en ervaring om de klant correct te adviseren, een realistisch en haalbaar voorstel te maken en oplossingen te bieden voor bouwtechnische uitdagingen.
Wij gaan efficiënt te werk door het volledige proces onder één dak te centraliseren. Onze expertise komt tot recht in complexe totaalrenovaties, waarbij ons bouwkundig inzicht ten volle wordt benut.

Op esthetisch vlak maken we het verschil in een uniek (interieur)ontwerp op maat, met aandacht voor pure en hoogwaardige materialen. We willen de klant inspireren en nemen hen mee op sleeptouw om de juiste keuzes te maken.
Door het ontwerp en de uitvoering te combineren, wordt er tijdens de ontwerpfase al nagedacht over de praktische realisatie van de werken en kunnen eventuele problemen worden voorkomen.

Meet the team

Charline Esman – Interior architect

Niels Seels – Interior architect

Jef Peeters – Founder

Astrid Van Tricht – Business process manager

Michaël Bracke – Project Manager

Karla De Cleen – Accounting & HR

Stijn Van Den Abeele – Head carpenter

Pascal Van Bogaert – Head of floors

Dave Thijs – Head of allround

Sander Buysse – Head of painting

Robin Michez – Assistant floors

Cloe Daem – Marketing and communication

Milo Van Snick – Assistent Interior architect