Over Jef Peeters Bouw & Renovatie

Als specialist in totaalprojecten is het ons doel om bouwwerken aan te bieden met een uitgebreide service en oog voor kwaliteit.
Zo leveren wij steeds een prachtig resultaat en een zorgeloze beleving voor de klant.

 

Door ons ruim aanbod aan diensten kunnen wij helpen bij de totaal inrichting van uw woning, kantoor of handelsruimte. Hierbij garanderen wij een efficiënte inplanning van de werken zodat de duurtijd tot een minimum kan worden herleid en staan wij garant voor perfecte kwaliteit van de opgeleverde werken.

Naast het eigenlijke werk dat we uitvoeren, is de bijhorende service voor ons van groot belang. Wij willen aantonen dat (ver)bouwen op een aangename manier kan verlopen. Zo ijveren wij steeds voor duidelijke communicatie met de klant en worden werken budgetvriendelijk en binnen de afgesproken termijn uitgevoerd. Wij nemen met plezier de volledige coördinatie voor onze rekening: minder zorgen voor u! Daarnaast bieden wij graag de nodige hulp inzake ontwerp en materiaalkeuzes.

Orde en netheid zijn niet enkel fijn voor de klant maar ook voor onze eigen mensen om zo in een aangename omgeving te kunnen werken. Een werf wordt aan het einde van een werkdag steeds proper achtergelaten en hebben wij onze eigen poetsvrouw om een project perfect af te kunnen leveren.

 

 

Voor meer inspiratie, volg ons op Instagram, Facebook & Pinterest:

Vacatures

We zijn continu op zoek naar gemotiveerde werkkrachten, met gevoel voor hoogwaardige en kwalitatieve afwerking.

Check onze vacaturepagina voor meer informatie.