Over Jef Peeters Bouw & Renovatie

Als specialist in binnenhuisafwerking voorziet Jef Peeters Bouw en Renovatie in volledige interieurafwerking, zowel nieuwbouw als renovatie. Wij bieden verschillende diensten zoals schilderwerken, vloer -en tegelwerken, plaatsing van Gyproc, bezetting, loodgieterij, elektriciteit, schrijnwerk, etc. Daarnaast nemen wij ook kleine ruwbouwwerken in de vorm van een aanbouw of aanpassingen aan de interne draagstructuur voor onze rekening. Zo kunnen wij helpen bij de totaal inrichting van uw woning, kantoor of handelsruimte. Hierbij garanderen wij een efficiënte inplanning van de werken zodat de duurtijd tot een minimum kan worden herleid en staan wij garant voor perfecte kwaliteit van de opgeleverde werken.

100% SERVICE

Naast het eigenlijke werk dat we uitvoeren, is de bijhorende service voor ons van groot belang. Wij willen aantonen dat (ver)bouwen op een aangename manier kan verlopen. Zo ijveren wij steeds voor duidelijke communicatie met de klant en worden werken budgetvriendelijk en binnen de afgesproken termijn uitgevoerd. Wij nemen met plezier de volledige coördinatie voor onze rekening: minder zorgen voor u! Daarnaast bieden wij graag de nodige hulp indien er keuzes gemaakt dienen te worden of wanneer er vragen, bevindingen of eventuele problemen zou zijn. 

Orde en netheid zijn niet enkel fijn voor de klant maar ook voor onze eigen mensen om zo in een aangename omgeving te kunnen werken. Een werf wordt aan het einde van een werkdag steeds proper achtergelaten en hebben wij onze eigen kuisvrouw om een project perfect af te kunnen leveren.

Ook een (ver)bouw-project?
We bekijken samen de mogelijkheden...
Jef Peeters Renovaties
Volg Jef Peeters op Facebook

Vacatures

We zijn continu op zoek naar gemotiveerde werkkrachten, met gevoel voor hoogwaardige en kwalitatieve afwerking.

Check onze vacaturepagina voor meer informatie.