Bouw – Renovatie – Afwerking op maat

Over Jef Peeters Renovaties

Op 20 jarige leeftijd startte Jef vol ambitie en met een duidelijke visie onder zijn eigen naam. 1 jaar later was het aanbod projecten dusdanig groot dat al snel de overstap naar Jef Peeters Renovaties BVBA werd gemaakt. Intussen is het team sterk uitgebreid en is met constant op zoek naar nieuwe werkkrachten. Jef Peeters Renovaties voorziet in volledige interieurafwerking, zowel nieuwbouw als renovatie. Op verzoek van de klant nemen we ook de volledige coördinatie op ons. Alle bouwwerken worden uitgevoerd in samenwerking met betrouwbare onderaannemers en dit alles onder het toeziend oog van Jef als zaakvoerder.

WERKWIJZE

U wordt doorheen het bouw/renovatieproces volledig begeleid en de volledige coördinatie nemen we voor onze rekening. De nodige hulp wordt u graag aangeboden indien keuzes gemaakt moeten worden of u met vragen, bevindingen of problemen zit. Wij proberen steeds op de hoogte te blijven van innovaties in de bouwwereld en gaan een nieuwe uitdaging en/of concept bijgevolg niet uit de weg. Op het einde van een werkdag, wordt de werf volledig opgekuist en proper achtergelaten zodat u zo min mogelijk last van de werken ondervindt.

BINNEN BUDGET EN TERMIJN

De werken worden steeds budgetvriendelijk en binnen de afgesproken termijn uitgevoerd. Duidelijke communicatie wordt nagestreefd zodat u steeds op de hoogte bent van het verloop van de werken en problemen voorkomen kunnen worden.We proberen bouwen een andere dimensie te geven, zodat (ver)bouwen ook op een aangename manier kan.

Ook een (ver)bouw-project?
We bekijken samen de mogelijkheden...
Jef Peeters Renovaties
Volg Jef Peeters op Facebook

Vacatures

We zijn continu op zoek naar gemotiveerde werkkrachten, met gevoel voor hoogwaardige en kwalitatieve afwerking.

Momenteel zoeken wij mensen voor:
  Schrijnwerkerij
  Schilderwerken
  All-round renovaties 

CONTACTEER ONS EN WIE WEET VERVOEG JIJ BINNENKORT ONS TEAM