Comfort in de badkamer, het blijkt voor veel mensen een absolute noodzaak om de dag goed te kunnen beginnen. Dat beseffen we bij Jef Peeters Renovaties maar al te goed. Daarom maken we van je badkamer een plek waar je in alle rust en stilte kan genieten van je persoonlijk comfort. Wie droomt er immers niet van een nieuwe badkamer?

NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Een nieuwbouw badkamer vergt de nodige kennis van het plaatsen van leidingen en aansluitingen. Ook een badkamer renovatie wint aan populariteit en geeft de ruimte vaak plots een heel andere uitstraling. Bij een renovatie van je badkamer is het echter belangrijk om tijdsefficiënt te werk te gaan. Niemand wil weken zonder badkamer zitten, en dat begrijpen we als de beste. Daarom maken we van iedere renovatie een duidelijke en transparante planning, zodat je als klant niet voor verrassingen komt te staan tijdens de verbouwing.

KWALITATIEVE EN DUURZAME MATERIALEN

De duurzaamheid van een badkamer wordt vaak bepaald door de keuze van de juiste materialen. Jef Peeters Renovaties werkt uitsluitend met hoogkwalitatieve tegels, badkuipen, douche-onderdelen en sanitair. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden om van je badkamer terug je geliefkoosde plaats in huis te maken!

Badkamer renovaties in enkele stappen

Het renoveren van een badkamer dient goed gepland te worden om je als klant zo weinig mogelijk overlast te bezorgen. We beloven je geen onmogelijke dingen, maar bekijken ieder project afzonderlijk. 

  Bespreking van je wensen bij jou thuis
  Offerte en ontwerp van de vernieuwde badkamer
  Start van de werken volgens afgesproken planning
  Oplevering na 8-10 werkdagen

Jef Peeters-badkamer-3

DSC_1734

 

 

Enkele badkamer realisaties

  • Badkamer
  • Badkamer
  • Badkamer
Droomt u van een nieuwe badkamer?
Contacteer ons vrijblijvend voor uw badkamerrenovatie!