Gladde muren zonder oneffenheden

GYPROC

Bij Jef Peeters Bouw & Renovatie hebben wij ervaring bij het plaatsen van alle soorten gipskartonplaten, beter gekend als Gyproc. Het gebruik van Gyrpoc is ideaal bij het herinrichten van kamers in het kader van een renovatie. Zijn de muren in slechte staat? Dan kan u kiezen voor een voorzetwand. Hierbij wordt de oorspronkelijk muur behouden maar wordt er een Gyproc wand voor geplaatst, de ideale oplossing voor een snelle opfrissing van uw woning. De isolatiegraad kan hierbij naar wens worden aangepast zodat men een optimale akoestische isolatie bekomt. De Gyprocplaten worden volledig uitgeplamuurd met een dunne laag Fix & Finish waardoor alle naden volledig zijn weggewerkt. Het resultaat? Een perfect gladde muur, zonder enige oneffenheid! 

Naast muren verzorgen wij ook de plaatsing van Gyproc plafonds. Deze kan op elke gewenste hoogte worden geplaatst en is ideaal voor het plaatsen van inbouwspots, ventilatiekanalen of het wegwerken van elektricteitsleidingen.

BEZETTING

Bezetten gebeurt steeds in twee lagen; een eerste grove uitvullaag die waterpas wordt gespoten met de professionele apparatuur en een tweede afwerkingslaag die handmatig wordt aangebracht en zorgt voor een gladde, onberispelijke afwerking. De omgeving wordt steeds volledig afgedekt. Vooraf wordt er een primer aangebracht op zuigende ondergrond en/of bij renovatieprojecten waarbij een schouw wordt weggewerkt. 

 

 

 

 

 

 

Gyproc en bezetting

Gyproc en gipsplaten