Frisse wind door uw woning of kantoor

Het dagelijkse gebruik van uw woning en kantoor, brengt al snel kleine beschadigingen met zich mee. Om uw leef -en werkomgeving weer perfect in orde te krijgen, komen wij graag langs voor alle nodige herstellingen. In geval van werken in de werkomgeving stemmen wij onze planning volledig af aan die van het kantoor of bedrijf. Zo ondervinden u, uw personeel en uw klanten zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden. 

ONDERHOUD HUURWONINGEN 

De verhuur van woningen moet voor de investeerder zorgeloos kunnen verlopen. Zowel voor eenmalige projecten als langdurige onderhoudscontracten kan u bij ons terecht voor alle onderhoud en herstellingen. Zo heeft u als investeerder maar één aanspreekpunt nodig voor alle mogelijke problemen en onderhoud van uw huurwoningen. Wij streven naar een vlotte samenwerking op lange termijn waarbij we als partner willen optreden bij het verwezenlijken van uw investeringsdromen. 

Het onderhoud aanbod kan u zeer ruim interpreteren. Naast ons uitgebreid aanbod aan renovatiediensten, staan wij ook in voor het vervangen van lampen, klinken, deurstoppen, gebroken tegels of andere algemene slijtage van uw gebouw. 

Heeft u een schadegeval?

Wateroverlast, vochtproblemen, brand, een natuurramp... het zijn zaken die u liever niet tegenkomt in uw woning of kantoor. Jef Peeters Bouw & Renovatie helpt u graag bij het herstellen van schade die u heeft opgelopen. Contacteer ons voor uw vrijblijvende offerte voor de verzekering en wij komen zo snel mogelijk ter plaatse om u verder te helpen.

Problemen met uw (huur)woning?
Contacteer ons vrijblijvend voor een bespreking