SCHILDEREN, DAT KAN TOCH IEDEREEN?

Dat horen we wel vaker. Onze ervaring leert echter dat een mooi geschilderde ruimte het verschil in afwerking kan maken. Geen vegen, strepen of druppels, maar een strak afgewerkte ruimte. Het verschil tussen een professioneel geschilderde ruimte en een doe-het-zelf-resultaat zie je vaak aan de afwerking in de hoeken. En daar besteden we uiteraard veel aandacht aan! Daarnaast beschikken wij over professioneel spuitapparatuur dat zorgt voor perfect egale dekking en dus een nog beter resultaat.

VERF & KLEUREN

Professionele schilderwerken vereisen een expertise van kleuren en schilderkunsten. Bij Jef Peeters Renovatie hebben we jarenlange ervaring in het schilderen van muren en plafonds. Of deze nu in een nieuwbouw of een renovatie plaatsvinden, onze vakmannen brengen de juiste kleuren aan met de juiste deklaag en afwerking. We met kwalitatieve verf, die goed dekt en jarenlang meegaat. We bepalen samen de kleur en gaan voor een perfect resultaat en een tevreden klant!

Voordelen

Schilderwerken door een professioneel team laten uitvoeren heeft verschillende voordelen tegenover een doe-het-zelf oplossing:

  Geen strepen, druppels of onnodige structuren
  Advies bij het kiezen van uw kleuren en verf
  Geen lastige schilderwerken, doeken, borstels kopen, etc...
  Perfecte afwerking in de hoeken van uw kamers
  Kwalitatieve verf met goede dekking en levensduur

 

Schilderwerken Jef Peeters Renovaties

 

Schilderwerken pastelkleuren

 

Interesse in een offerte voor schilderwerken bij u thuis?
Contacteer ons en we komen vrijblijvend langs voor uw offerte.