Interieurafwerking op maat

Jef Peeters Bouw en Renovatie verzorgt de plaatsing van zowel klein als groot maatwerk. Denk hierbij aan de keuken -en badkamermeubels, ingewerkte kasten, opvullen van nissen met legplanken of kasten, bureaus, (onthaal)toog, etc. Door af te stappen van standaard modellen, kan elke vierkante meter optimaal benut worden.

Met de hulp van onze eigen interieurarchitecten kan het binnenschrijnwerk persoonlijk op maat worden ontworpen met oog voor detail, materialen, prakticiteit en het nodige advies voor de look en feel van het interieur. Op deze manier wordt uw woning een eigen persoonlijke thuis.

Daarnaast voorzien wij in de plaatsing van verschillende soorten binnendeuren. Gaande van een standaard deur met omlijstingen, een blokkaderdeur met al dan niet een schaduwvoeg, een volledig in het muurvlak ingewerkte deurkader, metalen binnendeuren tot schuifdeuren in verschillende materialen. De deuren worden perfect mee ingewerkt en worden mooi aangesloten op de plinten zodat zij één geheel vormen met de ruimte.

Bij het plaatsen van nieuwe vloeren, worden ook de plinten vakkundig geplaatst. Een vals plafond kan gezelligheid creëren, maar is ook handig voor het wegwerken van (indirecte) verlichting, ventilatiebuizen of elektriciteitsleidingen.