Hoogwaardige afwerking van uw bouwproject is onze prioriteit!

We zijn gespecialiseerd in de totaal aanneming van Uw project. Van kleine afwerking of renovatie tot werken in uw volledige woning, appartementsgebouw of kantoor. Hierbij wordt er op voorhand tijd gemaakt voor de nodige gesprekken, waarbij we helpen bij de keuze van de inrichting en de te gebruiken materialen. Er wordt een strakke planning opgemaakt waar wij ons strikt aan houden zonder af te doen aan de hoogwaardige kwaliteit.

Interieur afgewerkt door Jef Peeters Renovaties

U kan een volledig project aan ons toevertrouwen, inclusief de plaatsing van kaders, lichtarmaturen en gordijnen. Na elke werkdag wordt de werkplaats volledig opgeruimd en gekuist om de dag nadien op een ordelijke en gestructureerde manier terug aan de slag te gaan met bijvoorbeeld het verzorgd aflijnen van het schilderwerk.

ALLE DIENSTEN ONDER EEN DAK

Door ons ruim aanbod aan diensten kunnen wij u een totaal pakket bieden onder één dak. Dit zorgt voor steeds een duidelijk overzicht qua planning, budget en één aanspreekpunt. Geen verschillende aannemers en planningen meer waarmee u rekening moet houden. Voor elektriciteit en loodgieterij werken wij samen met vertrouwde onderaannemers, alle andere werken nemen wij voor onze rekening. Denk maar aan Gyrpoc, bezetting, vloeren, tegelwerken, schilderwerken, maatwerk, plaatsing van binnendeuren etc. Een overzicht vindt u terug onder onze diensten.