velux-dakisolatie

Energiebesparing door goede isolatie

Huidige regelgeving schrijft voor dat in 2020 alle daken correct geïsoleerd moeten zijn. Misschien dringend tijd om uw dak te voorzien van de reglementaire isolatie?

Zoals bij al onze werken gaan wij steeds zorgvuldig te werk met oog voor detail zodat er geen kieren of blote dakspanten meer zichtbaar zijn.

Daarnaast heeft u ook de keuze om uw zolder volledig af te laten werken met Gyproc of bezetting. Ook schilderwerken nemen wij op ons, waardoor uw zolder wordt omgetoverd tot een gebruiksklare ruimte.

Meer natuurlijk licht door Velux dakramen

Bij herinrichting van uw zolder, beginnende bij de controle van uw dakstructuur en isolatie, kan u er voor kiezen extra natuurlijk licht binnen te laten door de plaatsing van een dakraam. Een Velux-dakraam biedt voor veel woningen met een schuine muur de ideale manier om natuurlijk licht binnen te laten. Jef Peeters Renovaties kan in een bestaand dak een Velux-raam plaatsen en zorgt voor een perfecte afwerking rondom het Velux-raam. Alle werken worden uitgevoerd van binnenuit, waardoor de kosten voor bijvoorbeeld een kraan worden beperkt.

Wij bieden u het volledige Velux assortiment, zonder enige beperking op materiaal, afmeting of kwaliteit.

 

 

Jef-Peeters-dakisolatie-velux