Bespaar energie in een goed geïsoleerde woning

De huidige regelgeving schrijft voor dat tegen 2020 alle daken correct geïsoleerd moeten zijn. Vanaf 2020 kan een woning ongeschikt worden verklaard indien met niet voldoet aan de isolatienormen. Misschien dus dringend tijd om uw dak te voorzien van de reglementaire isolatie? De minimumnorm komt overeen met 3 à 4 centimeter aan isolatiemateriaal, maar tegenwoordig zit men gemiddeld aan een laag van 12 centimeter. Elke situatie wordt echter op zich bekeken. 

velux-dakisolatie

Aangezien Jef Peeters Renovaties opereert als geregistreerd aannemer, komt u in aanmerking voor een belastingsvermindering. U kan namelijk 30% van het bedrag (met maximumgrens) van de werken inbrengen in uw belastingaangifte. 

Zoals bij al onze werken gaan wij steeds zorgvuldig te werk met oog voor detail zodat er geen kieren of blote dakspanten meer zichtbaar zijn. Daarnaast heeft u ook de keuze om uw zolder volledig af te laten werken met Gyproc of bezetting. Ook schilderwerken nemen wij op ons, waardoor uw zolder wordt omgetoverd tot een gebruiksklare ruimte. 

Zorg voor meer natuurlijk licht in uw (zolder)kamers

Bij herinrichting van uw zolder, beginnende bij de controle van uw dakstructuur en isolatie, kan u er voor kiezen extra natuurlijk licht binnen te laten door de plaatsing van een dakraam. Een Velux-dakraam biedt voor veel woningen met een schuine muur de ideale manier om natuurlijk licht binnen te laten. Jef Peeters Renovaties kan in een bestaand dak een Velux-raam plaatsen en zorgt voor een perfecte afwerking rondom het Velux-raam. Alle werken worden uitgevoerd van binnenuit, waardoor de kosten voor bijvoorbeeld een kraan worden beperkt.

Wij bieden u het volledige Velux assortiment, zonder enige beperking op materiaal, afmeting of kwaliteit.

Jef-Peeters-dakisolatie-velux