Oog voor detail zorgt voor de perfecte plaatsing van uw tegels

Tegels perfect recht en waterpas plaatsen is één ding, maar daarbij ook rekening houden met de opbouw/inrichting van de ruimte en het maatwerk zodat de tegelformatie mooi uitkomt is een kunst op zich. Door deze manier van werken bekom je niet enkel een visueel mooiere afwerking, maar gaat er ook minder materiaal verloren.

Met jarenlange ervaring zorgt Jef Peeters Bouw en Renovatie voor de plaatsing van tegels in alle maten. Van de kleinste tot de grootste formaten, zowel keramische tegels als natuursteen en wanden in marmer. Ook voor creatieve ontwerpen zoals het plaatsen van parkettegels in visgraat motief, kan je bij ons terecht.

Om het totaalconcept compleet te maken, verzorgen wij ook de plaatsing van terrassen in natuursteen of vorstvrije keramische tegels.

Uitgebreide kennis aan parket en laminaat

Parket zorgt voor een warme en duurzame afwerking van uw woning. Voor de keuze van de parket gaan wij steeds voor hoge kwaliteit bij de beste prijs-kwaliteit leverancier. Door hun ruim aanbod kunnen wij niet enkel de standaard houtsoorten en afmetingen aanbieden, maar ook speciaal verouderde parket. Zo kunnen wij naar wens, meer karakter in de woning brengen. Bij het plaatsen van parket is - net zoals bij het plaatsen van tegels - het voorbereidend denkwerk cruciaal. Hierbij wordt er rekening gehouden met de afmetingen van de oppervlakte, maar ook de patronen en natuurlijke kleurschakeringen in het hout.

Een goed alternatief zijn laminaat en klikvinyl. Beide zijn ze onderhoudsvriendelijk, goedkoper en slijtvast.

Tot slot kan u ook kiezen voor een andere vloerbekleding zoals giet -en betonvloeren.

Op zoek naar kwalitatieve betegeling van uw ruimtes?
Contacteer ons nu en we bespreken graag de mogelijkheden.