Plaatsing tegels door Jef Peeters Bouw en Renovatie

Wij komen tegemoet in al uw tegelwensen

Met jarenlange ervaring zorgt Jef Peeters Bouw en Renovaties voor de plaatsing al uw tegels. Van de kleinste tot de grootste formaten, zowel keramische als natuursteen tegels. Bij renovaties kan u ook opteren voor dunne tegels, deze kunnen geplaatst worden bovenop uw bestaande vloer -of wandbedekking. Zo kan u breekwerken voorkomen en kunnen kosten worden ingeperkt. 

OOG VOOR DETAIL ZORGT VOOR DE PERFECTE PLAATSING VAN UW TEGELS

Door rekening te houden met de opbouw en afmetingen van de ruimte worden tegels steeds op doordachte wijze geplaatst zodat de tegelformatie perfect uitkomt. Hierdoor bekomt men een visueel mooiere afwerking van de keuken of badkamer en gaan er minder materialen verloren. De chapewerken in kleinere ruimten, zoals uw keuken of badkamer, verzorgen wij zelf. De plaatsing gebeurt steeds volgens de moderne regels van de kunst met kwalitatief gereedschap. Keramische tegels worden gelegd met tegelflexlijm, terwijl natuurstenen in een mortelbed komen te liggen.  

Naast de plaatsing van tegels in de privé-sfeer, nemen wij ook tegelwerken in grotere ruimten zoals kantoren of sanitaire ruimten in bedrijven op ons. Ook herstellingen nemen wij voor onze rekening. 

ZOWEL BINNEN ALS BUITEN

Om het totaalconcept compleet te maken kan u ook bij ons terecht voor de plaatsing van uw terras in natuursteen of vorstvrije keramische tegels. 

Uitgebreide kennis aan parket, laminaat en klikvinyl

Parket zorgt voor een warme en duurzame afwerking van uw woning. Voor de keuze van de parket gaan wij steeds voor hoge kwaliteit bij de beste prijs-kwaliteit leverancier. Door hun ruim aanbod kunnen wij niet enkel de standaard houtsoorten en afmetingen aanbieden, maar ook speciaal verouderde parket. Zo kunnen wij naar uw wens, meer karakter in de woning brengen. Bij het plaatsen van parket is, net zoals bij het plaatsen van tegels, het voorbereidend denkwerk cruciaal. Hierbij wordt er rekening gehouden met de afmetingen van de oppervlakte, maar ook de patronen en natuurlijke kleurschakeringen in het hout. 

Een goed alternatief zijn laminaat en klikvinyl. Beide zijn ze onderhoudsvriendelijk, goedkoper en slijtvast. Door hun vochtbestendigheid en vele varianten, wordt er vandaag de dag al wel eens sneller gekozen voor deze vloerbekleding. 

Enkele van onze vaste leverancier zijn Lammett, Quickstep en Balterio. Voor de grote chapewerken en andere vloeren zoals giet -en betonvloeren werken wij steeds samen met onze vertrouwde onderaannemers. 

 

Tegels gelegd door Jef Peeters Renovaties

tegels

 

Op zoek naar kwalitatieve betegeling van uw ruimtes?
Contacteer ons nu en we bespreken graag de mogelijkheden.