Exclusieve totaalprojecten, van ontwerp tot realisatie

 

Jef Peeters Bouw & Renovatie is gespecialiseerd in de totaalafwerking van exclusieve projecten. Naast kwalitatieve interieur afwerking en totaalrenovaties worden ook nieuwbouwwoningen of een aanbouw ter uitbreiding van het bestaande gebouw gerealiseerd.

Door een ruim aanbod aan diensten kunnen wij een totaalpakket bieden. Als totaalaannemer nemen we de volledige coördinatie in handen zodat de klant één aanspreekpunt heeft. Dit zorgt voor steeds een duidelijk overzicht qua planning en transparante communicatie. Van voorontwerp tot realisatie en oplevering wordt de klant meegenomen doorheen een zorgeloze bouwbeleving. Van appartement tot villa, van kantoor tot praktijk; elk project wordt behandeld met de grootste zorg en oog voor kwaliteit. Wij hebben een doordacht stappenplan. Respect voor timing en duidelijke communicatie wordt steeds hoog in het vaandel gedragen.

Kwalitatieve totaalrenovatie

Als specialist in totaalaanneming nemen wij de coördinatie, planning en volledige uitvoering van uw project voor onze rekening. Die manier van werken heeft heel wat voordelen:

 

  • Eén enkel aanspreekpunt garandeert een duidelijke communicatie zonder verwarring. U wordt tijdens de werken rechtstreeks op de hoogte gehouden van het verloop van het project en de verdere planning.
  • Onze planning wordt nauwkeurig afgestemd op de verschillende fases van de realisatie, waardoor de efficiëntie stijgt en de doorlooptijd beperkt kan worden.
    Timing is onze sterkte en we slagen er dan ook keer op keer in om projecten uit te voeren binnen de afgesproken termijn.
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele problemen die onderweg zouden opduiken. Wij handelen snel en gaan gericht op zoek naar de gepaste oplossing.
  • Een vaste werfcoördinator waakt over de dagelijkse uitvoering en de geleverde kwaliteit.
  • Wij leveren niets op vooraleer we ook zelf 100% tevreden zijn van het geleverde resultaat.

Kunnen we u helpen met uw project?
Laat ons samen bekijken hoe we uw project tot een succes kunnen maken!

Interieurontwerp

Het interieur is een totaalplaatje, waarin pure materialen, verfijnde stoffen, nauwkeurige afwerkingen, leefcomfort en functionaliteit elk hun rol hebben. Wij besteden ruim de tijd aan advies over esthetiek, praktische indelingen en materiaalkeuze.
We zoeken de meest efficiënte wijze om het geheel haalbaar te maken binnen het vooropgestelde budget en timing. Daarbij maken we steeds gebruik van een hoogwaardige afwerking, unieke details en topmaterialen.

 

Om de klant vooraf een zo realistisch mogelijk beeld te kunnen geven, worden er naast een moodboard ook gedetailleerde plannen en aanzichten gemaakt. Indien gewenst, creëren we ook 3D-renders die een levensechte weergave zijn van het eindresultaat.

 

Woningbouw

Van renovatie tot nieuwbouw

Bouwplannen?

Naast kwalitatieve interieurafwerking en totaalrenovaties realiseert Jef Peeters Bouw & Renovatie ook nieuwbouwwoningen. Met de nodige technische expertise en kennis in huis verzorgen wij de volledige coördinatie, planning en projectopvolging. Geen verschillende aannemers en planningen waarmee rekening gehouden moet worden, het volledige project kan aan ons worden toevertrouwd.

 

Bestaande woning uitbreiden?

Er zit soms meer potentieel in een woning dan je denkt. Het open trekken van de ruimtes door aanpassing van de interne draagstructuur of een aanbouw ter uitbreiding van het gebouw kunnen een wereld van verschil maken. Onze interieurontwerpers zitten graag samen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en samen een ontwerp te maken, rekening houdende met de originele structuur, de gewenste architectuur en de omgeving.

Maatwerk

Een interieur afwerken gebeurt met schrijnwerk op maat. Wandkasten, meubels, vestiairekasten, binnendeuren en staalwerk; afgewerkt tot in de kleinste details. Door af te stappen van standaardmodellen en -maten, wordt iedere vierkante centimeter optimaal benut en bekomen we een unieke inrichting.

Het binnenschrijnwerk wordt ontworpen door ons interieurteam of een eigen aangestelde interieurarchitect. Daarbij wordt rekening gehouden met het praktische gebruik, de look en feel van het volledige interieur en de details. We maken gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen die, naast een esthetische meerwaarde, ook een duurzaam eindresultaat garanderen. Gemaakt met vakmanschap, geplaatst met oog voor detail.

Kunnen we u helpen met uw project?
Laat ons samen bekijken hoe we uw project tot een succes kunnen maken!