Totaalrenovatie

Als specialist in totaalaanneming nemen wij (interieur)ontwerp, coördinatie, planning en volledige uitvoering van uw high end project voor onze rekening.
Die manier van werken heeft heel wat voordelen:

  • Eén enkel aanspreekpunt garandeert een duidelijke communicatie zonder verwarring. U wordt tijdens de renovatie rechtstreeks op de hoogte gehouden van het verloop van het project en de verdere planning.
  • Timing is onze sterkte en we slagen er dan ook keer op keer in om projecten uit te voeren binnen de afgesproken termijn.
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele problemen die onderweg zouden opduiken. Wij handelen snel en gaan gericht op zoek naar de gepaste oplossing.
  • Een vaste werfcoördinator waakt over de dagelijkse uitvoering en de geleverde kwaliteit.
  • Wij leveren niets op vooraleer we ook zelf 100% tevreden zijn van het geleverde resultaat.

 

Totaalafwerking

Het interieur is een totaalplaatje, waarin pure materialen, verfijnde stoffen, nauwkeurige afwerkingen, leefcomfort en functionaliteit elk hun rol hebben. Wij besteden ruim de tijd aan advies over esthetiek, praktische indelingen en materiaalkeuze en gaan hierbij doordacht te werk.
We zoeken de meest efficiënte wijze om het geheel haalbaar te maken binnen het vooropgestelde budget en timing. Daarbij maken we steeds gebruik van een hoogwaardige afwerking, unieke details en kwalitatieve materialen.

Om vooraf een zo realistisch mogelijk beeld te kunnen geven, worden er naast een moodboard ook gedetailleerde plannen en aanzichten gemaakt. Indien gewenst, creëren we ook 3D-renders die een levensechte weergave zijn van het eindresultaat.

We creëren een interieur op maat met oog voor de noden van de klant. Een plek om te genieten met nadruk op maatwerk, comfort en decoratieve technieken en beleving.

Villabouw

Naast kwalitatieve interieurafwerking en totaalrenovaties realiseert Jef Peeters Bouw & Renovatie ook nieuwbouwwoningen. 

Met de nodige technische expertise en kennis in huis verzorgen wij de volledige coördinatie, planning en projectopvolging. Geen verschillende aannemers en planningen waarmee rekening gehouden moet worden, het volledige project kan aan ons worden toevertrouwd.

 

Wij helpen u graag met uw droomproject van A tot Z
Laat ons samen bekijken hoe we uw project tot een succes kunnen maken!